Vähän minusta itsestäni

Vähän minusta itsestäni

Olen 61-vuotias nainen, vaimo,äiti,mummo,kirjailija ja yhdistysaktiivi. Asustelen tätä nykyä Oulussa, Puolivälinkankaalla, joka on lempilähiöni. Lyhyt matka keskustaan ja kaikkiin palveluihin. Järvenrantaan 300 metriä eikä merikään ole kaukana. Nallikarin ranta onkin lempipaikkani.

Perheeseeni kuuluu aviomies, Kari, 57 vuotta, sekä Kamu-kissa , 13 vuotta. Minulla on neljä aikuista lasta ja viides lapsenlapsi syntyy millä hetkellä hyvänsä. Perhe on minulle tärkeintä kaikessa ja pidämme tiivisti yhteyttä.

Olen kirjoittanut kaksi kirjaa ja tekeillä on kolmas, jonka koetan saada ensi vuonna valmiiksi. Olen järjestöaktiivi, koska heikompien puolesta taistelu on minulle tärkeää. Tällä hetkellä olen Mielenterveydenkeskusliiton hallituksen jäsen, Mielenvireys ry:n puheenjohtaja sekä työllisyyttä edistävän Tht ry:n hallituksen jäsen. Kuulun myös Oulun seudun päihde- ja mielenterveysneuvostoon.

Luen, kirjoitan leivon, kokkaan, lenkkeilen, kannatan HIFK:ta, soitan pianoa ja opiskelen viron kieltä.

Elämä on jatkuvaa oppimista ja aktiivinen mieli on onnellinen. Arki on parasta aikaa, mutta unelmointi ja juhlat kuuluvat hyvään elämään.

Sulje valikko