Pimeys syö energiaa

Pimeys syö energiaa

Kun olen valitellut, että tämä pimeys syö energiaa, niin se on vienyt myös kirjoittamisen inspiraation. On jotenkin vaikea aloittaa mitään.

Marraskuussa on muutenkin luottamustoimiin liittyvä vuoden loppurutistus ja sekin vie aikaa.

Olen kyllä kiitollinen, että Mielenvireys ry saa tilalleni uuden hyvän puheenjohtajaehdokkaan. Tuntuu hyvältä, ettei 6 vuotta tehty työ valu hukkaan. Itse olen niin helpottunut, kun tuo stressi poistuu minulta. Varsinkin, kun tulevat Veikkauksen kiristykset ja muut muutokset aiheuttavat lisäpaineita yhdistystyöhön.

Vaikka en ole nyt ehtinyt blogeja kirjoittaa, joulua olen valmistellut. Laatikot on tehty ja karkkikuusi koristaa kotia.

Kuten olen sanonut aiemmin, minulle jouluun kuuluu koko marras – ja joulukuu. Testailen eri leivonnaisia ja niitä syödään joulun alusviikkoina. Tänään tein naked caken, joka sopisi hyvin joulupöytään. (Teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Kakkupohjana pehmeän piparkakku, yhteishyvän ohje. https://yhteishyva.fi/reseptit/pehmea-piparkakku/recipe-22782

Välissä kanelikermavaahtoa, päällä kinuskia ja piparkakun paloja. Niin täydellisen hyvää.

Ensi viikonloppuna aukeaa Oulussa joulukatu. Lauantaina ja sunnuntaina on tiernapoikakilpailut. Niiden seuraamisesta on tullut jo perinne, joten lauantaina mennään kuuntelemaan. Samalla voi kävöistä Värikkäässä ravintolassa. Se sai aikanaan alkunsa ravintolapäivästä ja järjestetään nykyäönkin Oulussa kahdesti vuodessa. Siellä on tarjolla ruokaa eri maista ja hinnat ovat eurosta viiteen euroon.

Mukavia tapahtumia on onneksi tulossa paljon, se piristää synkkää aikaa. Koetetaan jaksaa ja nauttia joulun valosta.

Sulje valikko