Arki on antoisaa

Arki on antoisaa

Syyskuu alkoi ja viikonloppu meni taas hurahtamalla. Lauantaina ajeltiin Haaparantaan sätkäpaperiostoksille. Samalla haettiin Icasta herkkuja, sieltä saa mm. hyviä limppuja ja edullisia leivoksia.  Ikeasta käytiin ostamassa petivaatteita, jotka vuosien mittaan olemme kokeneet hyviksi.

Torniossa oli kansainväliset markkinat ja kierreltiin niitä, vaikka Oulussa ne tuli jo katsastettua. Väkeä oli kyllä paljon.

Eilen meillä oli Fiona, 1 v., hoidossa, kun isommat sisarukset pääsivät leffaan katsomaan Angry birds-elokuvaa. Siinä hurahti mummoillessa sunnuntai-iltapäivä.

Löysin kuitenkin välin aloittaa makrameen solmiminen. Ensin tuntui, etten tajua ohjeista mitään, mutta opin jo perussolmut. Meidän Kamu-kissasta oli hauskaa häiriköidä metsästämällä lankoja, mutta uskoi se viimein ja jätti työni rauhaan.

Nyt on aikeissa aloittaa okra- niminen makramee. Saa nähdä, kuinka hermo kestää ja tuleeko työ, jonka kehtaan laittaa seinälle. Kiva harrastus, koska kutoa en voi niskakivun takia.

Touhukkaan viikonlopun jälkeen on hyvä ja innostunut mieli aloittaa viikko, joka on melkoista lentoa. Yhdistyksen strategia seuraavaksi kolmeksi vuodeksi tehtävä loppuun, kirjan korjailua, yrityssopimusten tekoa ja Mielenvireyden 50-juhlavuoden suunnittelua.

Lauantaina Karin penkkikisat ja sunnuntaina alkaa syyskausi joogassa.

Fiona hoidossa
Kamu ja käsityöt
Sulje valikko